FotografenJeg er uddannet fotohandler 1981, har også taget et fotokursus hos Kim Skovsby, hvor det hedder Key Point Photography, som er et toårig kursus. (2014-15)


Jeg har siden 1977 fotograferet ved forskellige lejligheder. Jeg vedligeholder og udbygger løbende min viden inden for foto gennem deltagelse i kurser og seminarer. Dette sikrer, at jeg har kendskab til nye metoder og teknikker og ikke mindst den teknologiske udvikling indenfor både nye kameraer og fotosoftware.


Når jeg bliver hyret til et bryllup, konfirmation, virksomhedsportræt, eller andre spændende opgaver, som produktfoto er det kunden der er i fokus på denne  dag, mange ting bliver glemt, og det er derfor du skal vælge mig, for alle de ting du ikke husker får jeg med, da jeg netop gennem de mange år jeg har fotograferet husker alle de ting der skal med til et bryllup, konfirmation, virksomhedsportræt eller produktfotografering.


Jeg er god til at lytte og komme med input til netop den begivenhed, som jeg står over for, om det er bryllup, konfirmation eller portræt, der er jo ikke to personer der er ens.

Jeg har også mulighed for at komme hjem til dig.


Kontakt mig og lad os mødes med jeres ønsker, på 51881398


Jeg ser frem til dette….